Uw pianotechnicus

... want hier is Dirk Daanen.

Voor wie me nog niet kent, ik wil me graag even voorstellen.

 

Mijn naam is Dirk Daanen, ik ben 31 jaar oud en woon in de regio Nijmegen.

 

Na de opleiding pianostemmer/technicus in Amsterdam te hebben afgerond in 2015 ben ik gaan samenwerken met Carine. Inmiddels werken we al 5 jaar met plezier samen. Ik heb veel klanten van haar overgenomen, naast particulieren ook onderwijsinstellingen zoals de Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN).

 

Ik ben allround stemmer/technicus. Dat houdt in dat ik me bezig houd met het stemmen en het onderhoud van piano's en vleugels. Het één hoort bij het ander al u uw instrument in conditie wilt houden. Daarnaast heb ik een eigen werkplaats waar ik grote revisies uitvoer.

 

Indien wenselijk adviseer ik bij aankoop.

 

Sinds 5 jaar zit ik in het bestuur van onze vakvereniging, de VvPN (de Vereniging voor Pianotechnici Nederland). Mede hierdoor heb ik een groot netwerk gecreëerd binnen het vakgebied, zowel in Nederland als in België.

Als ik bij u ben neem ik de tijd voor uw piano of vleugel. Aandacht voor het instrument staat centraal. Het stemmen doe ik zowel op gehoor als in samenwerking met mijn verituner app. U kunt bij mij duirect een vervolgstemming inplannen. Zo houden we de stemming van uw instrument op peil.

 

Een stemming duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur. Ik hanteer een vast tarief van €85 inclusief 21% BTW

 

Ik kom graag uw piano of vleugel stemmen en kijk uit naar een fijne samenwerking!