Home

Aan alles komt een mooi vervolg...

 

 

 

Geachte, beste pianoliefhebber en stemklant,

 

Ik breng jullie graag op de hoogte van mijn 'carrière move'.

 

Na ruim 30 (!) jaar beëindig ik mijn werkzaamheden als zelfstandig pianotechnicus. Ik heb de kans gekregen me aan te sluiten bij piano's Maene, een pianobedrijf met een breed scala aan mogelijkheden en vestigingen in België en Nederland. Voor mij is het meer dan prettig om in een team terecht te komen, een team bovendien waar veel kennis en kunde gedeeld wordt. Dit bedrijf 'bedient' diverse zalen en instellingen van naam en faam, voor mij een nieuwe uitdaging en (let's face it) een mooi slotakkoord van mijn werkzame leven als pianotechnicus.

 

Daar komt bij dat ik jullie, klant, met plezier en enthousiasme mijn collega Dirk Daanen mag  aanbevelen. Hij neemt de honeurs waar.  Dirk is werkzaam en woonachtig in de regio, is enthousiast en gedreven. Dirk heeft eerder stemadressen overgenomen en dat verliep probleemloos. Evidence-based, dus.

 

De site blijft tot 2021 in de lucht. Een vangnetje.

Als u bij het zijmenu 'stemverzoek' uw gegevens invult komen deze vanaf nu terecht bij Dirk Daanen.

 

Tot slot: ik heb met heel veel plezier onder de vlag 'Pianoplezier' gewerkt. Niet in de laatste plaats vanwege het contact met jullie, contacten die vaak een lange geschiedenis kennen. Goede verhalen, voldoende humor, kinderen die opgroeien en gemiddeld genomen steeds betere koffie :-) Ik ben verrast met veel geduld voor deze stemmer die er nogal een ruim brabants kwartiertje op nahield. Dank je wel voor jullie begrip en klandizie.

 

All the best!

Groet, 

Carine

 

 

https://daanenpiano.nl/