Dirk Daanen

Even voorstellen

Ik ben Dirk Daanen, 26 jaar oud, oorspronkelijk afkomstig uit de regio en inmiddels in Amsterdam afgestudeerd als pianotechnicus/stemmer. Drie jaar geleden wist ik twee grote passies gecombineerd toe te passen in één opleiding, namelijk ambacht en muziek. Al op jonge leeftijd ben ik gestart met het verzamelen en maken van muziek. Vana mijn 8ste tot mijn 18de heb ik pianoles gehad en jarenlang met veel plezier gespeeld. Ik was gefascineerd door piano's en wilde altijd thuis zijn als de pianostemster langs kwam. Zij was dan ook mijn inspiratiebron om te starten met deze opleiding.

 

Tijdens mijn opleiding heb ik 3 jaar stage gelopen bij Arjen Reeser. Daar heb ik meerdere volledige revisie's van piano's en vleugels uitgevoerd met een zeer goed resultaat. (zangbodem vervangen, nieuwe besnaring, nieuwe hamerkoppen plaatsen etc.)

 

Na 3 jaar les te hebben gehad van Carine Kelderman behaal ik inmiddels hoge scores bij het stemmen op gehoor. Mede hierdoor hebben Carine en ik besloten te gaan samenwerken, iets waar ik erg naar uit kijk.

 

Graag kom ik bji u uw piano of vleugel stemmen. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit naar tevredenheid zal gebeuren!