links

Samenwerking met collega's

PTD specialisten
PTD specialisten

Als pianotechnicus ontwikkel je meestal in de loop van de tijd een specialisatie. Het vak is zo breed en veelzijdig, als vanzelf ga je je verdiepen op een terrein dat speciaal je interesse heeft of dat je goed ligt.

Zo kan het zijn dat ik een klant verwijs naar een collega omdat hij of zij meer ervaring heeft op een bepaald gebied of omdat een klus zo omvangrijk is dat ik er noch de tijd, noch de ruimte en gereedschappen voor heb.

 

Als het gaat om piano's of vleugels van een goed merk die toe zijn aan een complete revisie werk ik graag samen met Wim Feldhaus. Soms verwijs ik een klant door, en voert hij de taxatie, offerte en revisie uit. Soms ook wordt het werk opgesplitst tussen ons, als dat tenminste praktisch haalbaar is.

Wim heeft een prachtige en bijzonder goed uitgerustte werkplaats vlakbij Emmen. Hij heeft zich in hoofdzaak toegelegd op grote revisies. Zangbodem reparatie, een stemblok vervangen, complete mechaniekrevisie met PTD (Precision Touch Design), het kan allemaal. Veel ervaring en grote zorgvuldigheid kenmerkt zijn werk.

 

Wim Feldhaus

Pianozaken.

Er zijn veel bedrijven die piano's en vleugels verkopen, nieuw en occasion. Daar zitten prettige bedrijven tussen waar je als klant goed geïnformeerd wordt en een stuk wijzer naar buiten gaat (als dan niet met een piano), maar er zijn ook  zaken die zich minder klantvriendelijk opstellen.

Onderstaande pianobedrijven kan ik aanbevelen. Voor een eindje rijden met de auto zou ik niet terugschrikken. De tijd nemen en op pad gaan!

Ypma                                      Alkmaar
Clavis                                     Nieuwegein en Amsterdam.

 


Kijk op de site van de NPMB, de Nederlandse Piano- en Muziekinstrumentenbond voor een erkend bedrijf bij u in de buurt.
 
Vraag bij aankoop via het internet raad aan een pianotechnicus, voorkom een hoop ellende. Kijk voor een stemmer/technicus bij u in de buurt bij de vakvereniging VvPN.

Concertzalen, concertseries.

De Vereeniging in Nijmegen.

Personeels Vereniging Radboud Universiteit, AULA.

Leuke links.